Na koje sve načine Vam može pomoći Farmina savetnik

Na koje sve načine Vam može pomoći Farmina savetnik

Ishrana jako važna za zdravlje naših krznenih prijatelja. Pravilna ishrana obezbeđuje da Vaš ljubimac bude zdrav i srećan. Farmina savetnici za ishranu su tu da Vam pomognu odabere najbolje za Vašeg ljubimca.

Zašto je važno konsultovati se sa Farmina savetnikom
Oni će Vam napravati plan ishrane koji će odgovarati nutritivnim potrebama baš Vašeg ljubimca, bilo da Vaš ljubimac treba da održi zdravu telesnu težinu ili reši probleme sa alergijama. Šta možete da očekujete:
  1. Stručna podrška: Svaki ljubimac je poseban, a tako i njegove potrebe. Farmina savetnik uzima u obzir rasu, godine, veličinu i aktivnost Vašeg ljubimca kako bi napravio plan ishrane baš za njega. Ovakav pristup obezbeđuje da Vaš ljubimac dobije najbolju moguću negu.
  2. Praćenje zdravlja: Ljubimci ne mogu reći kad nešto nije u redu, ali promene u ponašanju, težini ili dlaci mogu biti znak problema. Redovni pregledi Vam mogu pomoći da pratite zdravlje ljubimca i po potrebi prilagodite ishranu.
  3. Tu smo za Vas: Farmina savetnik je uvek tu za Vas, spreman da odgovori na sva pitanja i reši sve nedoumice.
Kako Vam Farmina savetnik može pomoći?
Farmina savetnik Vam pomaže da Vaš ljubimac dobije najbolju moguću negu. Ovo su neki od načina na koji Vam oni mogu pomoći:
  • Prilagođen plan ishrane: Svaki ljubimac je poseban, pa tako i njegova ishrana. Tokom vremena, njegove nutritivne potrebe se menjaju. Farmina savetnik će napraviti plan ishrane koji odgovara potrebama baš Vašeg ljubimca, bez obzira da li treba da raste, gubi težinu ili izleči alergije.
  • Regulisanje telesne težine: Prekomerna težina može biti opasna za ljubimce. Farmina savetnik će Vam pomoći da pravilno hranite svog ljubimca, kako biste sprečili potencijalne zdravstvene probleme.
  • Alergije: Ako Vaš ljubimac ima alergije na hranu, može biti teško pronaći pravu hranu. Farmina savetnik će Vam pomoći da identifikujete šta uzrokuje alergije i pronađete pravu hranu.
  • Promena hrane: Kada menjate hranu, važno je to raditi postepeno. Farmina savetnik će Vam pokazati kako i na koji način to da uradite.
  • Posebne zdravstvene potrebe: Ako Vaš ljubimac ima posebne zdravstvene probleme, Farmina savetnik može napraviti poseban plan ishrane kako bi mu pomogao.
Zašto odabrati Farminu?
Farmina se već dugi niz godina brine o zdravlju ljubimaca. Naša ishrana je zasnovana na nauci i koristimo samo kvalitetne sastojke.

Želite da svom ljubimcu pružite najbolju negu?
Obratite se Farmina savetniku već danas kako biste dobili prilagođeni plan ishrane. Takođe, dobićete i popust na kupovinu.

Povežite se sa Farmina savetnikom